Διαγωνισμός Βίντεο #MySocialRights

Παράταση διαγωνισμού έως 19/12/2021

Ξεκίνησε σήμερα ο Διαγωνισμός Βίντεο #MySocialRights που απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-30 ετών που διαμένουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Ο διαγωνισμός στοχεύει στο να κινητοποιήσει τους νέους πολίτες που ζουν στην ΕΕ γύρω από την αντίληψή τους, τις ιδέες και προσδοκίες για το μέλλον της Ευρώπης, κυρίως για το μέλλον της κοινωνικής Ευρώπης και για το τι σημαίνει γι’ αυτούς.

Τα βίντεο, θα πρέπει να προβάλλουν τα κοινωνικά δικαιώματα στην ΕΕ μέσα από την οπτική των νέων. Κάθε βίντεο θα πρέπει να απεικονίζει τι είναι σημαντικό γι’ αυτούς απαντώντας στις ακόλουθες ερωτήσεις:

– Τι είναι κοινωνικά δικαιώματα;

– Ποία είναι η κατάσταση στην ΕΕ σχετικά με αυτά τα δικαιώματα;

– Τι σημαίνει κοινωνική Ευρώπη;

– Ζητάτε μια πιο Κοινωνική Ευρώπη;

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί αποκλειστικά μέσω του Facebook από 08/11/2021 μέχρι 05/12/2021 στις 12 το βράδυ.

ΜΟΡΦΗ ΒΙΝΤΕΟ

Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα ημερολογιακό βίντεο μίας εβδομάδας (7 ημερών) σε κάθετη μορφή μέχρι 15 δευτερόλεπτα. Το βίντεο θα δείχνει 1-2 δευτερόλεπτα ανά ημέρα παρουσιάζοντας τα κοινωνικά δικαιώματα (ή την έλλειψή τους) γύρω από τους νέους. Για να διασφαλίσετε ότι το βίντεο σας έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει το μεγαλύτερο δυνατό κοινό, σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε περισσότερο εικόνες και να βασίζεστε λιγότερο στην ομιλία. Δείξτε, μην πείτε, είναι ο χρυσός κανόνας.

ΒΡΑΒΕΙΑ:

ΝΙΚΗΤΕΣ

  • Το βίντεο θα δημοσιευτεί στη σελίδα @socialeurope στο Facebook
  • Επιλογή μεταξύ μιας Go-Pro κάμερας, ενός Interail Global Pass 22 ημερών ή μιας φιλανθρωπικής δωρεάς που θα επιλέξει ο νικητής
  • Τα βραβεία δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλάσσονται με μετρητά, επιστροφή χρημάτων ή πίστωση. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το Βραβείο με άλλο παρόμοιας φύσης ή/και ίσης αξίας.

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

  • Η φωτογραφία με τη λεζάντα θα δημοσιευτεί στη σελίδα @socialeurope στο Facebook
  • Επιλογή μεταξύ μια φωτογραφικής μηχανής Polaroid, ενός Second Class Interail Global Pass 10 ημερών ή μιας φιλανθρωπικής δωρεάς που θα επιλέξει ο νικητής
  • Τα βραβεία δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλάσσονται με μετρητά, επιστροφή χρημάτων ή πίστωση. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το Βραβείο με άλλο παρόμοιας φύσης ή/και ίσης αξίας.

Προϋποθέσεις και κανόνες συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρείτε εδώ.

Διαμοιράστε το
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail