Ευρωπαϊκή εκδήλωση για τους νέους «European Youth Event 2020: The Future is Now»

Κάθε δύο χρόνια, πραγματοποιείται το European Youth Event, καλώντας νέους και νέες από 16 έως 30 ετών από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να συζητήσουν, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης.

Φέτος, το European Youth Event (#EYE2020), πραγματοποιείται για 4η φορά, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, στις 29-30 Μαΐου 2020.

Όλες οι ιδέες, οι απόψεις, οι προβληματισμοί και οι φιλοδοξίες των νέων θα καταγραφούν, για την ενημέρωση των μελών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Επιπλέον, κάποιοι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν περαιτέρω τις προτάσεις τους και να τις  παρουσιάσουν απευθείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια του “Youth Hearings”.

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διοργανωθεί workshop σχετικά με το ESF+, από τη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2020 η αίτηση συμμετοχής.

Διαμοιράστε το
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail