86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, 10-18/09/2022

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση” (ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ) θα συμμετέχουν στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Από τη φετινή διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αφιέρωμα μνήμης για την επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, η οποία έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην εξελικτική πορεία του Ελληνισμού.

Το ΕΠ ΑΝΑΔ-ΕΔΒΜ θα βρίσκεται στο Περίπτερο 7, Stand 14 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή, 11/09/2022 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση (Open Day) για τα Τομεακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό οι:

  • Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων
  • Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ
  • Δημήτρης Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ

Η παρουσίαση του Προγράμματος “Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027” θα ξεκινήσει στις 18:00 με ομιλήτριες τις:

  • Ανδριανή Μανώλη, Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος  “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση”
  • Barbara Kauffmann, Διευθύντρια Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε livestreaming και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στους παρακάτω συνδέσμους:

Open Day- Ελληνικά

Open Day- English

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε εδώ.

Πληροφορίες για την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρείτε εδώ.

Διαμοιράστε το
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail